انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید android

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید android

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید android

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید android

آموزش Android Studio - ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو

آموزش Android Studio - ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو

برای شروع آموزش اندروید ، ابتدا لازم است با محیط Android Studio آشنا شویم و نحوه ایجاد یک پروژه جدید در اندروید استودیو را آموزش ببینیم.
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
ابتدا ، باید از نصب صحیح محیط برنامه نویسی (همانطور که در مقالات قبلی آموزش داده شد) اطمینان حاصل کنید . اولین مثال برای برنامه نویسی اندروید را با مثال hello world آغاز می کنیم . طبق آنچه در مقالات قبلی گفتیم ، برنامه نویسی اندروید در محیط Android SDK انجام می شود.
فرض را بر این می گذاریم که تا حدودی با آموزش Android studio آشنایی دارید . به عنوان اولین مثال و اولین قدم برای برنامه نویسی اندروید می خواهیم برنامه ای بنویسیم که عبارت hello world چاپ کند .
ایجاد یک برنامه اندروید :


اولین قدم برای آموزش اندروید استودیو ، برای داشتن یک برنامه اندروید ، باز کردن و استفاده از محیط Android studio است . دابل کلیک کرده و  برنامه Android studio را باز کنید ؛ پس از اینکه باز شد با صفحه ای مطابق با تصویر زیر مواجه خواهید شد :



به گزینه ی اول نگاه کنید ؛

 start a new android studio project

برای شروع , گزینه ی گفته شده را انتخاب کنید .

در پنجره ی جدیدی که باز می شود اطلاعات زیر از شما خواسته می شود :

    نام برنامه
    اطلاعات پکیج
    مکان ثبت پروژه



پس از وارد کردن نام برنامه ، نام آن باید توسط  form factors  انتخاب شود تا  آماده ی اجرا شود .
در صفحه ی جدید ، اطلاعات Minimum SDK از ما خواسته می شود. در اینجا ما گزینه ی

API23: Android 6.0(Mashmallow)

را انتخاب می کنیم (مطابق تصویر زیر ):



سطح بعدی نصب ، شامل انتخاب نوع اکتیویتی موبایل است ، طرحی که به طور پیش فرض می بینید ، یک صفحه خالی خواهد بود .



به عنوان قدم نهایی ، ابزار توسعه اپلیکیشن را باز کرده و شروع به کد نویسی می کنید . صفحه ای متناظر با صفحه ی زیر را خواهید دید.

آشنایی با پیکره ی برنامه ی اندرویدی :

قبل از اینکه برنامه خود را اجرا کنید، باید از چند دایرکتوری و فایل در پروژه Android مطلع شوید؛
به تصویر زیر دقت کنید:


09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
1) جاوا :

این فایل شامل همه ی .java ها و فایل های منبع ( source file) جاوا برای پروژه شما می باشد. به طور پیش فرض، شامل یک فایل منبع MainActivity.java دارای کلاس اکتیویتی(activity class ) است که زمانی که برنامه (app ) شما با استفاده از آیکون برنامه (app icon) راه اندازی می شود اجرا می شود.

2) res/drawable-hdpi :
این دایرکتوری برای صفحه های با چگالی بالاست و برای اشیا(نمونه ها) طراحی شده.

3)res/layout :
این مورد یک دایرکتوری برای فایل هایی است که رابط کاربری برنامه شما را تعریف می کنند.

4)res/values :
این یک دایرکتوری برای سایر فایل های مختلف XML است که حاوی مجموعه ای از منابع، مانند تعاریف رشته ها و رنگ ها است.

5) AndroidManifest.xml :
این فایل مانیفستی (Manifest File ) است که ویژگی های اساسی برنامه را توصیف می کند و هر یک از اجزای آن را تعریف می کند.

6) Build.gradle :
این فایل به صورت خودکار تولید می شود که حاوی compileSdkVersion، buildToolsVersion، applicationId، minSdkVersion، targetSdkVersion، versionCode و versionName است.

بخش زیر یک مرور کلی از فایل های کاربردی مهم  در اندروید را ارائه می دهد.
معرفی Main Activity File:
main activity code یک فایل جاوای MainActivity.java است.
 این فایل برنامه ای کاربردی است که در نهایت تبدیل به یک فایل اجرایی Dalvik می شود و برنامه شما را اجرا می کند. در زیر کد پیش فرض تولید شده توسط application wizard برای Hello World  را می بینید .
 

 
package com.example.helloworld;  import android.support.v7.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle;  public class MainActivity extends AppCompatActivity {    @Override    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {       super.onCreate(savedInstanceState);       setContentView(R.layout.activity_main);    } }

 
در اینجا R.layout.activity_main اشاره دارد به فایل activity_main.xml  که در پوشه ی res/layout قرار دارد.
onCreate() یکی از متد هایی است که وقتی activity لود شد تشکیل می شود.
 
معرفی Manifest File :
وقتی که شما جزیی از اجزای یک برنامه را می نویسید یا توسعه می دهید ، باید تمام اجزای آن را در manifest.xml ذخیره کنید . این فایل به عنوان رابط کاربری بین برنامه اندروید و سیستم عامل عمل می کند . بنابراین اگر شما اجزای برنامه خود را در این فایل اعلام نکنید ، سیستم عامل آن را در نظر نخواهد گرفت .  به مثال زیر توجه کنید :
 

 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"     package="com.example.tutorialspoint7.myapplication">     <application       android:allowBackup="true"       android:icon="@mipmap/ic_launcher"       android:label="@string/app_name"       android:supportsRtl="true"       android:theme="@style/AppTheme">              <activity android:name=".MainActivity">          <intent-filter>             <action android:name="android.intent.action.MAIN" />             <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />          </intent-filter>       </activity>    </application> </manifest>

 

در اینجا تگ های <application>...</application> مولفه های مربوط به اپلیکیشن را ضمیمه می کنند. اتریبیوت  android:icon  به آیکون اپلیکیشن که در res/drawable-hdpi موجود است ، اشاره می کند. اپلیکیشن از تصویری به نام ic_launcher.png که در پوشه های قابل درگ واقع شده است، استفاده می کند.
تگ <activity> برای مشخص کردن یک activity به کار می رود و اتریبیوت  android:name نام کلاس  Activity subclass ، را مشخص می کند و اتریبیوت های android:label ، رشته ای (string) را برای استفاده به عنوان برچسب (label ) برای  activity تعین می کند . شما می توانید با استفاده از تگ های <activity> چندین فعالیت را مشخص کنید.
action مربوط به intent filter ، به نام android.intent.action.MAIN برای نشان دادن این است که این اکتیویتی (activity) به عنوان نقطه ورود اپلیکیشن عمل می کند.
category مربوط به intent-filter به نام android.intent.category.LAUNCHER برای نشان دادن این است که اپلیکیشن می تواند از طریق آیکون راه اندازی کننده­ ی دستگاه، راه اندازی شود.
 @string به فایل strings.xml که در زیر شرح داده شده است اشاره می کند.
@string/app_name به رشته app_name تعریف شده در فایل strings.xml اشاره می کند که همان  "HelloWorld" معروف برنامه نویسان است . به صورت مشابه سایر رشته ها در اپلیکیشن قرار می گیرند.
در ادامه لیست تگ هایی آورده شده است که شما در فایل مانیفست خود برای مشخص کردن مولفه های مختلف اپلیکیشن اندروید خود از آن ها استفاده می کنید.

    <activity>برای  activities
    <service> برای  services
    <receiver>  برای  broadcast receivers
    <provider>  برای ارائه دهندگان محتوا

 
معرفی Strings File :
فایل strings.xml در پوشه res / values ​​قرار دارد و شامل تمام متن هایی است که برنامه شما از آن استفاده می کند. به عنوان مثال، نام دکمه ها، برچسب ها (label)  ، متون پیش فرض و انواع مشابه رشته ها به این فایل وارد می شوند. به زبان ساده این فایل مسئول محتوای متنی شما است. به عنوان مثال،  پیش فرض آن به صورت فایل زیر است :
 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

 
<resources>    <string name="app_name">HelloWorld</string>    <string name="hello_world">Hello world!</string>    <string name="menu_settings">Settings</string>    <string name="title_activity_main">MainActivity</string> </resources>

 
معرفی Layout File

activity_main.xml  یک فایل Layout موجود در دایرکتوری res / layout  است که توسط برنامه شما هنگام ساخت رابط کاربری به وسیله­ ی اپلیکیشن فراخوانی می شود. شما برای تغییر صفحه بندی اپلیکیشن خود، این فایل را بارها تغییر می دهید. برای اپلیکیشن "Hello World!" ، این فایل دارای محتوای زیر است که مربوط به صفحه بندی پیش فرض می باشد :
 

 
<RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"    android:layout_width="match_parent"    android:layout_height="match_parent" >        <TextView       android:layout_width="wrap_content"       android:layout_height="wrap_content"       android:layout_centerHorizontal="true"       android:layout_centerVertical="true"       android:padding="@dimen/padding_medium"       android:text="@string/hello_world"       tools:context=".MainActivity" />        </RelativeLayout>

 
این مثالی از RelativeLayout ساده است که ما آن را در یک فصل جداگانه بررسی خواهیم کرد.
 TextView یک کنترل اندرویدی برای ساخت GUI (واسط گرافیکی کاربر) است و دارای اتریبیوت های مختلفی مانند android:layout_width، android:layout_height و غیره است که برای تنظیم عرض و طول و غیره به کار می روند.
 @string به فایل strings.xml واقع در پوشه­ ی res/values اشاره می کند. بنابراین، @string/hello_world به رشته­ ی hello تعریف شده در فایل strings.xml اشاره می کند که "Hello World!" است.
 
اجرای اپلیکیشن :
 بیایید سعی کنیم که برنامه ­ی Hello World! ای که ایجاد کردیم را اجرا کنیم.
من فرض می کنم که شما AVD خود را در زمان نصب محیط Android studio ایجاد کرده اید. برای اجرای اپلیکیشن در Android studio  ، فایل های اکتیویتی یکی از پروژه های خود را باز کنید و بر روی آیکون Run ، از نوار ابزار کلیک کنید.
Android studio  اپلیکیشن را بر روی AVD شما نصب می کند و آن را آغاز می کند و در صورتی که همه چیز در مورد نصب و اپلیکیشن شما درست باشد، پنجره Emulator زیر را نمایش می دهد.
 

تبریک !!! شما اولین اپلیکشن اندرویدی خود را ایجاد کردید، اکنون باقی مانده مقالات آموزشی  را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید تا به یک برنامه نویس اندروید ماهر تبدیل شوید.
پکیج های آموزشی جدید

    1
    2

آموزش صفر تا صد برنامه نویسی اندروید(اکلیپس واندروید استدیو)
فصلِ: 30 , تعداد قسمت ها: 182 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

آموزش ساخت اپلیکیشن علی بابا-آموزش کالبک ها-…
    حتما دمو دوره را ببینید!! کلیه قسمت های این آموزش در اندروید استدیو آموزش داده شده است چرا خرید آموزش برنامه نویسی اندروید از سایر سایتها کاریست اشتباه!لطفا توضیحات زیر را به دقت مط…
آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید دیجی کالا
فصلِ: 11 , تعداد قسمت ها: 121 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

عملیات شبیه فیلتر-ساخت الرت دیالوگ وچیدمان براساس فروش-مرتب سازی-نحوه خطایابی-استفاده از bottom sheet در اندروید-سبد خری…
آموزش ساخت برنامه اندروید ساخت برنامه اندروید یکی از پر طرفدارترین آموزش های کلیک سایت می باشد. با توجه به فراگیر شدن سیستم اندروید و آشنایی افراد با این سیستم ، برنامه های کاربردی فراوان…
پکیج صفرتاصد زامارین (برنامه نویسی اندروید و iOS با سی شارپ) پروژه دیجی کالا
فصلِ: 3 , تعداد قسمت ها: 179 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:


در این دوره آموزشی ، برنامه نویسی اندروید و ios را با استفاده از زامارین خواهیم آموخت. همچنین به صورت کاملا پروژه محور ، اپلیکیشن فروشگاهی مشابه دیجی کالا را پیاده سازی خواهیم کرد. در انته…
آموزش پروژه محور اندروید ساخت اپلیکیشن مشابه فیلیمو
فصلِ: 2 , تعداد قسمت ها: 58 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:


توضیحات کلی مجموعه: سرفصل های دوره آموزش ساخت اپلیکیشن فیلیمو معرفی اهداف دوره مقدمه و بررسی پیش نیازهای دوره بررسی جزئی و …
آموزش کار با GPS گوشی و نقشه گوگل(Google Map)
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 9 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

آموزش ساخت api key-آموزش استفاده از GPS گوشی ونمایش مکان شخص برروی نقشه-متصل کردن چند نقطه برروی نقشه با خط-رسم چند ضلعی…
حتما دمو دوره رو ببینید اولین دوره کامل کار با نقشه گوگل ومسیریابی در نقشه گوگل(این اموزش مشابه فارسی ندارد) اموزش کار با نقشه گوگل در برنامه نویسی اندروید یکی از مهم ترین مباحث هست که …
نوتیفیکیشن رو قورت بده(انواع نوتیفیکیشن ها-اموزش فایربیس-کار با پوشه-کاربا one signal)
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 14 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
این فصل در یک نگاه:

ساخت انواع نوتیفیکیشن ها -کار با وب سرویس پوشه-ارسال نوتیفیکیشن با سرویس پوشه-ارسال نوتیفیکیشن با one signal-اموزش کار ب…
با این مجموعه همه چیز در مورد نوتیفیکیشن و فایربیس رو خواهید اموخت یکی از مواردی که در استخدام کاربران در شرکت های برنامه نویسی بسیار موثر هست مبحث کار با firebase هست که ما دراین دوره ام…
ساخت موزیک پلیر و ویدیو پلیر حرفه ای اندروید دو زبانه
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 16 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

لیست کردن فایل های صوتی ویدیویی گوشی-طاحی متریال وزیبا-استفاده از تب بندی-حرکت سیک بار همراه با اهنگ وزمان-ست کردن زمان …
توضیحات کلی مجموعه: اموزش ساخت یک موزیک پلیر و ویدیو پلیر ح رفه ای که کاملا کاربردی است و قابلیت نصب روی گوشی های مختلف را دارد از جمله امکانات این اپلیکیشن: لیست کردن فایل های صوتی وید…
ساخت اپلیکیشن بازار رتروفیت
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 61 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

اموزش ساخت اپلیکیشن کافه بازار-اشتراک گذاری اپلیکیشن-کار با رتروفیت-کاربا ران تیم پرمیشن- کار با فرگمنت ها-کار با sqlite…
توضیحات کلی مجموعه: دموی دوره را حتما ببینید در دوره ساخت اپلیکیشن کافه بازار مباحث بسیار مهمی شامل : اشتراک گذاری اپلیکیشن در سایر برنامه ها  کار با رتروفیت کاربا ران تیم پرمیشن ک…
آموزش پرداخت درون برنامه ای بازار
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 9 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

پرداخت درون برنامه ای بازار-اموزش فروش سکه-اموزش فروش اشتراک-اموزش فروش نسخه پولی-اموزش چک کردن خرید کردن کاربر-اموزش کا…
توضیحات کلی مجموعه: پرداخت درون‌برنامه‌ای یا In-App Billing که به اختصار به آن IAP نیز می‌گوییم، یکی از خدمات ارائه شده توسط بازار است که به شما امکان می‌دهد یک فروشگاه در برنامه خود راه‌…
آموزش پروژه محور معماری mvp و rxjava در اندروید
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 20 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

آموزش کامل پیکربندی mvp-اموزش اتصال با سرور با رتروفیت و rxjava-اموزش کار با دیتابیس-آموزش کار با bottom navigation-اموز…
توضیحات کلی مجموعه: یکی از معروف ترین وقدرتمندترین معماری ها در برنامه نویسی اندروید معماری mvp هست. از مزایای این معماری میتوان به شخصی سازی راحت این معماری و استفاده در پروژه های بزرگ ا…
پکیج آموزش ساخت اپلیکیشن شارژ و پرداخت قبوض
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 35 , سطح: متوسط
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

این آموزش در یک فصل شامل 35 جلسه آموزش تصویری به همراه سورس کد ارائه شده است.…
سرفصل ها مقدمه و معرفی متد آموزشی بررسی جزئی و خلاصه موارد موردنیاز پیش از آموزش شامل: کار با ویوها،  کار با کتابخانه های مختلف و ... …
دوره حضوری برنامه نویسی اندروید با جاوا به صورت پروژه محور(اپلیکیشن دیجی کالا ورژن جدید)
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 46 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

اموزش ارایه ها در اندروید-اموزش کار با دیتابیس در اندروید-اموزش ریسایکلر ویو در اندروید-اموزش constraint layout در اندرو…
توضیحات کلی مجموعه: دراین سری از دوره ها قصد داریم تا دوره های حضوری و متخصص اندروید کلیک سایت را در اختیار کاربران سایت قرار دهیم. اولین دوره حضوری و متخصص اندروید کلیک سایت در شهر مشهد در…
دوره حضوری متخصص اندروید تهران
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 72 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:


توضیحات کلی مجموعه: دوره حضوری متخصص اندروید بهمن ماه 1397 تهران …
آموزش رایگان برنامه نویسی ثبت نام و ورود با پیامک در اندروید | احراز هویت پیامکی کاربران در اندروید
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 1 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

آموزش ارسال پیامک با سامانه مدیر پیامک-ارسال کد فعال سازی برنامه با پیامک-اعتبارسنجی کد فعال سازی-ثبت نام در اپلیکیشن با…
توضیحات کلی مجموعه: آموزش برنامه نویسی اندروید ارسال کد تایید پیامکی در اپلیکیشن های اندرویدی قیمت : 139000 تومان ...:: به مدت محدود رایــگــان می باشد ::..  دوره آموزش کدنویسی ارسال پی…
دوره امنیت و دیزاین پترن در اندروید
فصلِ: 2 , تعداد قسمت ها: 19 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
آموزش ارسال توکن در اندروید -اموزش امنیت در برنامه نویسی اندروید-اموزش ارسال توکن در هدر در اندروید-اموزش ساخت token -ام…
توضیحات کلی مجموعه: دموی دوره را حتما ببینید دوره امنیت و دیزاین پترن در برنامه نویسی اندروید که شامل دو فصل هست. فصل اول شامل اموزش singletone design patern-builder design patern-command …
آموزش بیسیک 4 اندروید
فصلِ: 2 , تعداد قسمت ها: 37 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

در فصل دوم این دوره بیشتر میپردازیم به کار با کتابخانه ها و موارد پیشرفته تر مانند دوربین ، ضبط صدا، دیتا بیس ، و .....…
توضیحات کلی مجموعه: سلام خدمت کلیک سایتی های عزیز مجموعه آموزشی صفر تا صد برنامه نویسی اندروید در محیطبیسیک 4 اندروید (basic 4 android) معرفی محیط بیسیک 4 اندروید محیط b4a  تحت کمپانی An…
آموزش دوره صفرتاصد کاتلین پروژه محور
فصلِ: 3 , تعداد قسمت ها: 61 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

فصل جدید و اپدیت های جدید-آموزش کار با برودکست ریسیور در کاتلین-آموزش چک کردن اتصال به اینترنت در کاتلین-اموزش اپلود کرد…
توضیحات کلی مجموعه: دموی دوره را حتما بببینید(این دوره پروژه محور هست و فصل دوم اموزش ساخت اپلیکیشن دیوار را اموزش دادیم) دروه اموزش کاتلین بصورت تصویری و کاملا پروژه محور که تمامی مطالب…
آموزش ساخت کتاب متریال در اندروید
فصلِ: 5 , تعداد قسمت ها: 21 , سطح: متوسط
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

نحوه ارورگیری-رفع ایراد-رفع مشکل-اشتراک گذاری مطالب-ساخت اکتیویتی تنظیمات-اشتراک گذاری مطالب-جستجو کردن…
توضیحات کلی مجموعه: ... سورس این مجموعه تنها به خریداران این مجموعه داده می شود آموزش ساخت کتاب در اندروید یک تمرین بسیار عالی برای دوره مطالب برنامه نویسی اندروید هست که شما ودانسته هات…
آموزش ساخت اپلیکیشن دو کاربره (مدیر و کاربر) پوپا با زبان کاتلین و معماری MVVM
فصلِ: 5 , تعداد قسمت ها: 128 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

پرداخت درون برنامه ای بازار با کاتلین…
توضیحات کلی مجموعه: دمو دوره را حتما ببینید خروجی دوره را میتوانید از بازار دانلود کنید http://cafebazaar.ir/app/?id=clicksource.ir.clquestion&ref=share بعد از معرفی کاتلین به عنوان زبان…
آموزش اندروید اپلیکیشن چت مشابه تلگرام( با استفاده از Socket IO )
فصلِ: 8 , تعداد قسمت ها: 62 , سطح: صفر تا صد
موضوعات:

این فصل در یک نگاه:

اپلود تصاویر روی سرور نود جی اس-کار با کانال در چت- ساخت کانال-ساخت گروه-تفاوت کانال و گروه-انلاین بودن-ارسال تصاویر در …
توضیحات کلی مجموعه: دموی مجموعه را حتما ببینید دراین دوره سعی میشود بسیاری از اپشن هایی که اپلیکیشن موبوگرام داراست رو به اپلیکیشن چت اضافه کنیم . هدف اصلی ساخت اپلیکیشن چت با استفاده از…
androidساخت اپلیکیشن اندروید
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو ، تمامی تکنیک های اندروید استودیو را با زبان برنامه نویسی قدرتمند جاوا توسط برنامه نویس ایرانی که سابقه توسعه برنامه های اندرویدی در کمپانی بزرگ شرکت گوگل در آمریکا را داشته به شما آموزش داده می شود. در پایان شما یک برنامه نویس اندروید می باشید که قادر به طراحی اپلیکیشن اندروید ی از هر نوعی خواهید بود.
چرا برنامه نویسی اندروید استودیو ؟

آموزش زبان برنامه نویسی جاوا بهمراه برنامه اندروید استودیو از بهترین راههای کسب درآمد پایدار می باشد. فراگیری آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو به شما برنامه نویسان کمک می کند تا بعنوان یک برنامه ساز اندروید بتوانید هم برنامه های شخصی و استارت آپ های خلاقانه مورد نظر خودتان را بسازید و هم برنامه های درخواستی برای اشخاص یا شرکتها و سازمانها را نوشته و در قبال آن مبالغ قابل توجهی دریافت کنید. با خرید جامع ترین بسته آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو می توانید از این فرصت طلایی روند صعودی خوبی در میزان درآمدتان بوجود آورید.
پیش نیاز دوره آموزش برنامه نویسی اندروید :

آموزش برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود. زبان برنامه نویسی قدرتمند جاوا و مفاهیم شی گرایی بطور کامل در اوایل دوره آموزش داده می شوند.

برنامه نویسی جاوا : در زمان مطرح شدن برنامه نویسی اندروید ، محبوب‌ترین و نخستین پیشنهاد زبان برنامه نویسی جاوا است. در بین زبان های برنامه نویسی اندروید ، جاوا رسمی‌ترین مورد بوده و به همین دلیل بیشترین پشتیبانی را از سمت گوگل دریافت می‌کند. بیشترین نرم افزارهای موجود در گوگل پلی استور با استفاده از جاوا توسعه پیدا کرده‌اند.
نمایشگر ویدیو
00:00
04:19

آموزش با جدیدترین ورژن اندروید استودیو منتشر شده در ماه May سال 2019

آموزش کامل معماری MVP و MVVM در اندروید

آموزش کامل ارتباط با سرور به همراه چندین پروژه کاربردی با کتابخانه های والی و رتروفیت

آموزش کامل RXJava در اندروید

343,000 تومان 240,000 تومان
افزودن به سبد خرید
cloud_download

دانلود بخش هایی از آموزش برای ارزیابی دوره پیش از خرید پکیج برنامه نویسی اندروید استودیو
androidبا یادگیری این دوره ها می توانید از طریق طراحی اپلیکیشن اندروید درآمدزایی کنید
توضیحات دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو

باتوجه به درخواستهای مکرر شما کاربران عزیز ، تمام تلاش خود را کردیم که آموزشی جامع و کامل را در زمینه آموزش برنامه نویسی اندروید برگزار نماییم .

در پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید تمامی مفاهیم مقدماتی تا پیشرفته ، بصورت کاملا پروژه محور از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. مثال های کاربردی فراوان که در حین آموزش در قالب پروژه های کوچک با شما دوستان گرامی کار خواهد شد، باعث بالا رفتن سرعت یادگیری شما خواهد شد و شما را تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید خواهد کرد.

سیستم عامل اندروید با بیش از یک میلیارد کاربر در دنیا حدود 70 درصد سهم سیستم عامل های تلفن های همراه را بخود اختصاص داده است. همین موضوع باعث شده تا بازار کاری با پتانسیل بالا برای برنامه نویسی اندروید ایجاد گردد و برنامه نویسان اندروید به هیچ وجه مشکلات اقتصادی و بیکاری نخواهند داشت.

قیمت پکیج بدون تخفیف :

343,000 تومان

قیمت پکیج با تخفیف 30 درصدی :

240,000 تومان

مدت دوره: 84 ساعت

تعداد ویدیو: 83 فایل ویدیویی

مدرس دوره: مهندس محمّد آزاد

تعداد جلسات : 76 جلسه
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو - پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو - آموزش اندروید استودیو - آموزش معماری mvp در اندروید - آموزش معماری mvvm در اندروید -

343,000 تومان 240,000 تومان
افزودن به سبد خرید
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی :
آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید دیجی کالا
آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو
آموزش حرفه ای طراحی (UI/UX) در اندروید
ساخت کتاب اندروید با طراحی متریال دیزاین - آموزش ساخت کتاب متریال در اندروید استودیو - ساخت کتاب اندروید - آموزش ساخت کتاب با اندروید - پکیج ساخت کتاب اندروید - ساخت کتاب اندروید
سرفصل های دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم
بخش پنجم
بخش ششم
بخش هفتم
بخش هشتم
سرفصل های دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو به تفکیک جلسات

جلسه 1 :

    مقدمه
    بررسی اجمالی دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    بررسی پروژه های انجام شده در طول دوره آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 2 :

    معرفی دوره آموزش برنامه نویسی اندروید و مدرس
    نرم افزارهای مورد نیاز و نصب
    تاریخچه سیستم عامل اندروید
    دانستنی های سیستم عامل اندروید
    شبیه سازهای سیستم عامل اندروید
    معرفی ادیتور phpstorm
    معرفی زمپ
    معرفی و آموزش نصب اندروید استودیو
    دلایل استفاده از اندروید استودیو و زبان برنامه نویسی جاوا
    بررسی درآمد برنامه نویسان اندروید

 

جلسه 3 :

    شروع آموزش برنامه نویسی جاوا
    ساختار کدنویسی جاوا
    معرفی زبان برنامه نویسی جاوا
    معرفی انواع متغیر (Variables) در زبان برنامه نویسی جاوا و تعریف آنها
    انواع داده ها در جاوا
    عملگرها در جاوا
    انواع آن-دستورات شرطی if و if تو درتو
    دستور switch case
    حلقه for
    حلقه های while و do while

 

جلسه 4 :
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
    شروع آموزش مفاهیم شی گرایی
    آرایه ها و انواع آن (آرایه های استاتیک ، آرایه های داینامیک ، لیست)
    معرفی مفهوم کلاس (Class)
    معرفی مفهوم شیء (Object)
    معرفی مفهوم صفت (Attribute)
    معرفی مفهوم رفتار (Behavir)
    اجزای تشکیل دهنده ی یک کلاس
    توابع
    معرفی مفهوم کلاس (Class)
    آموزش ایجاد کلاس در جاوا
    سازنده (constractor)
    مفهوم overriding و overloading
    قوانین مهم Overriding
    متد سازنده (Constructr)
    چطور Constructr ایجاد کنیم؟
    ارث بری (Inheritance)
    استفاده از مفهوم ارث بری در جاوا
    آموزش مفهوم کپسوله سازی (Encapsulatin) در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    انتزاع یا تجرید (Abstractin)
    چطور از Abstract class نمونه سازی کنیم؟
    آموزش مفهوم Interface در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    آموزش مفهوم چند ریختی (Plymrphism)
    آموزش نحوه ی نمونه سازی کلاس در جاوا
    استفاده از مفهوم Overriding در جاوا
    استفاده از مفهوم Overlading در جاوا
    انواع سطح دسترسی در اندروید
    چندریختی (Polymorphism)
    استفاده مکرر از این مفاهیم به صورت عملی در جلسات بعدی دوره آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 5 :

    ادمه شی گرایی در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    شروع کار با محیط اندروید استودیو
    کلاس استاتیک
    معرفی محیط اندروید استودیو
    ایجاد اولین پروژه در اندروید استودیو
    اکتیویتی (Activity) چیست؟
    لی اوت (layout)چیست
    آموزش ایجاد شبیه ساز اندروید در Andrid studi
    استفاده از قابلیت debug
    آموزش تست اپ روی دستگاه واقعی
    تست کردن اپ روی دستگاه واقعی با Usb

 

جلسه 6 :

    چرخه حیات اکتیویتی (Lifecycle Avtivity)
    onCreate
    onStart
    onResume
    onPause
    onStop
    onDestroy
    آشنایی با فایل manifest
    معرفی ماژول app
    معرفی پوشه java
    معرفی پوشه res
    معرفی پوشه ی layout و کاربرد آن
    معرفی پوشه ی drawable و کاربرد آن
    معرفی پوشه ی mipmap و کاربرد آن
    معرفی پوشه ی values و کاربرد آن
    انواع روش تغییر آیکون برنامه
    تنظیم سایز آیکون برای گوشی های مختلف و معرفی سایت های مفید در این زمینه

 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

جلسه 7 :

    ویو (View) چیست؟
    طراحی لی اوت
    آشنایی با XML و کاربرد آن در طراحی رابط کاربری برنامه اندرویدی
    آموزش ساختار فایل XML
    کار با Linear Layut و attribute های آن
    تراز بندی
    رنگ بندی
    رنگ های متریال
    انواع پالت رنگ که در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید استفاده شده

 

جلسه 8 :

    طراحی حرقه ای صفحه پروفایل کاربری
    معرفی ویو های مختلف در اندروید استودیو
    لایه بندی های مختلف رابط کاربری
    آموزش کار با Relative Layout و attribute های آن
    آموزش کار با Frame Layout و attribute های آن
    ساختن رابط کاربری با XML و تشریح اجزای مختلف رابط کاربری
    Edit texts
    آشنایی با attribute های xml برای EditText
    Buttons
    آشنایی با attribute های xml برای Butotn
    Checkbx
    آشنایی با attribute های xml برای Checkbx
    Radio Buttons
    آشنایی با attribute های xml برای Radio button
    Image Views
    آشنایی با attribute های xml برای Image View
    Image Buttons
    آشنایی با attribute های xml برای Image Button
    Progress bars
    آشنایی با attribute های xml برای Progressbar
    Switch Button
    آشنایی با attribute های xml برای Switch button
    معرفی انواع مقیاس های اندازه گیری در اندروید
    Dp (density independent pixel)
    Sp (scale independent pixel)
    ادامه طراحی در جلسه 9 دوره آموزش برنامه نویسی اندروید انجام میشود

 

جلسه 9 :

    مفهوم Px (pixel) آموزش اضافه کردن فونت به پروژه و آشنایی با کلاس Typeface
    کار با Event های کاربردی ویوهای جلسه 8 دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    اضافه کردن TextWatcher به EditText
    اعمال کردن فونت های مختلف روی View های Textview, Button, EditText و …
    افزودن فونت
    ادامه ساخت صفحه پروفایل کاربری و کدنویسی اجزای آن
    ساخت کلاس گلوبال (Global Class)
    نمایش پیغام به کاربر با ToastMessage
    پیغام Toast چیست؟
    ایجاد و نمایش Toast به کاربر
    ویژگی های مختلف Toast

 

جلسه 10 :

    باز کردن پروژه از قبل ساخته شده (Import Project)
    تغییر پکیج نیم برنامه
    بخش پیشرفته طراحی پروفایل کاربری(طراحی به سبک متریال دیزاین)
    اضافه کردن کتابخانه به پروژه اندروید
    کار با گردل
    پیاده سازی با collappse
    ساخت تولبار اختصاصی
    ایجاد Shape با Xml
    ایجاد شکل مستطیل
    دور گرد کردن مستطیل
    تغییر رنگ shape
    دور خط دار کردن shape
    مزایای استفاده از CoordinatrLayout
    معرفی Collapsing Toolbar
    اضافه کردن انیمیشن به Toolbar با Appbarlayout
    متصل کردن آن به CoordinatrLayout
    معرفی CardView
    اضافه کردن سایه به CardView
    دور گرد کردن CardView
    آشنایی با مقدار exitUntilCollapsed
    حذف عنوان از CollapsingToolbarLayut
    معرفی صفت CollapseMode و مقادیر Parallax و Pin
    آشنایی با NestedScrollView
    ایجاد Selector با xml
    ست کردن selector روی view های مختلف

 

جلسه 11 :

    اضاف کردن اکتیویتی جدید
    اضافه کردن View به Activity
    Intent چیست؟
    معرفی Implicit intent
    معرفی Explicit Intent
    استفاده از Intent برای رفتن به Activity دیگر
    ارسال و دریافت داده (Data) بین Activity های مختلف با Intent
    دستورات put و get

 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

جلسه 12 :

    ساخت منو
    کدنویسی برای اجزای منو
    تست و خطایابی برنامه ها
    مفهوم Debugging
    آموزش trace کردن برنامه
    خطای معروف AAPT و رفع آن

 

جلسه 13 :

    دیالوگ ها و انواع آن در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    Progress Dialog
    Alert Dialog
    دیالوگ تاریخ (Date Picker Dialog)
    دیالوگ ساعت (Time Picker Dialog)
    معرفی سایت گیت هاب
    معرفی سایت اندروید آرسنال
    مرور کتابخانه های استفاده شده در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 14 :

    چندنخی (thread)
    پردازش های غیر همزمان در اندروید
    پردازش چیست؟
    مفهوم نخ یا Thread چیست؟
    زمان بندی
    پیاده سازی اسپلش اسکرین ساده با استفاده از thread ها
    متد Schedule
    متد Run
    نحوه ی ایجاد پردازش در اندروید
    معرفی انواع مختلف پردازش ها در اندروید بر اساس اولویت
    آشنایی با Worker Thread
    معرفی انواع روش های پیاده سازی Worker Thread و پردازش غیر همزمان در اندروید

 

جلسه 15 :

    اینترفیس ها در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
    ساخت اینترفیس (Interface)
    استفاده از اینترفیس در برنامه
    مزایای استفاده از اینترفیس در آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 16 :

    فرگمنت (Fragment)
    کار با فرگمنت (Fragment) در اندروید استودیو
    تفاوت های Fragment و Activity
    چطور Fragment بسازیم؟
    دستورات فرگمنت
    آموزش اضافه کردن Fragment به Activity
    آموزش حذف و جایگزین کردن Fragment
    چرخه حیات فرگمنت

 

جلسه 17 :

    ViewPagers
    ViewPager چیست؟
    FragmentPagerAdapter چیست؟
    FragmentStatePagerAdapter چیست؟
    تب بندی
    TabLayut چیست؟
    متصل نمودن Tablayut به ViewPager
    نمایش متن در Tablayut
    ترکیب Fragment و viewpager در اندروید استودیو
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 18 :

    انیمیشن و انواع آن در اندروید – بخش اول
    معرفی اجمالی نحوه کارکرد انیمیشن ها در اندروید
    ست کردن زمان برای انیمیشن ها
    معرفی مفهوم RepeatMode
    معرفی ثابت RESTART
    معرفی ثابت REVERSE
    معرفی مفهوم RepeatCount
    معرفی ثابت INFINITE
    معرفی مفهوم FillAfter
    معرفی عمکلرد ثابت RELATIVE_T_PARENT
    معرفی عملکرد ثابت RELATIVE_T_SELF
    معرفی Alpha Animation برای پیاده سازی fade in و fade out کردن اشیاء
    ایجاد AlphaAnimation با جاوا
    ایجاد AlphaAnimation با Xml
    معرفی Translate Animatoin برای جا به جایی اشیاء
    معرفی پارامترهای fromXype, fromYType, tXType, tYType
    معرفی عملکرد تابع onAnimatinStart
    ایجاد TranslateAnimation با جاوا
    معرفی AnimationListener
    ایجاد TranslateAnimation با Xml
    معرفی Scale Animation برای بزرگ یا کوچک کردن اشیاء
    معرفی پارامتر های pivotX, pivtY, pivotXType, pivotYType
    ایجاد ScaleAnimation با جاوا
    ایجاد ScaleAnimation با xml
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 19 :

    انیمیشن و انواع آن در اندروید – بخش دوم
    معرفی عملکرد تابعonAnimatinEnd
    معرفی عملکرد تابع onAnimatinRestart آشنایی با مفهوم Interplator برای پیاده سازی انیمیشن های واقع گرایانه
    معرفی BounceInterplator
    معرفی AccelerateInterplaotr
    معرفی AccelerateDeAccelerateInterplator
    معرفی DeAccelarateInterPlaotr
    معرفی انیمیشن Rtate برای چرخاندن اشیا با انیمیشن
    ایجاد Rotate انیمیشن با جاوا
    ایجاد Rotate انیمیشن با Xml
    معرفی توابع سازنده
    معرفی پارامترهای formDegree, tDegree, pivotX, pivotY
    معرفی ValueAnimator برای ایجاد انیمیشن ها با استفاده از مقادیر مختلف
    معرفی توابع fInt, fFloat, fobject
    معرفی AnimationUpdateListener
    ایجاد انیمیشن برای تغییر رنگ پس زمینه با استفاده از ValueAnimator
    معرفی AnimationSet برای ایجاد و ترکیب چندین انیمیشن
    آموزش ایجاد AnimationSet با جاوا
    آموزش ایجاد AnimationSet با Xml
    معرفی کتابخانه Yoyo برای ایجاد انیمیشن های مختلف
    آموزش اضافه کردن کتابخانه Yoyo
    آموزش پیاده سازی انیمیشن های مختلف با استفاده از Yoyo
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 20 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش اول
    ساخت منوی کشویی در اندروید
    ساخت اختصاصی تولبار
    ساخت هدر برای منو
    ایجاد آیتم های مختلف برای منوی کشویی
    کدنویسی برای اجزای منو

 

جلسه 21 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش دوم
    ایجاد floating action button
    ایجاد اسنک بار (snack bar ) در اندروید
    آموزش برنامه نویسی اندروید
    Material Design چیست؟
    معرفی فایل colors.xml
    اضافه کردن رنگ های مختلف
    هدف از استفاده Material design چیست؟
    ActionBar چیست؟
    Toolbar چیست؟
    معرفی FolatActionButton
    معرفی SnackBar
    معرفی عملکرد SnackBar
    آموزش ایجاد SnackBar
    اضافه کردن Action به SnackBar
    اضافه کردن onClickListener به Action مربوط به SnackBar

 

جلسه 22 :

    لیست ویو
    List View چیست؟
    ایجاد لیست ویو
    اتصال به آیتم های لیست ویو با آداپتور
    آموزش کار با Adapter

 

جلسه 23 :

    recyclerview
    Recycler View چیست؟
    شروع ساخت اپلیکیشن خبری در اندروید
    تفاوت های ListView و Recycler View
    پیاده سازی لیست با Recycler View
    آشنایی با مفهوم Recycling
    آموزش کار با Adapter
    آموزش کار با ViewHolder
    معرفی LayoutManger
    پیاده سازی لیست تک ستونه با Linear Layout Manager
    پیاده سازی لیست های چند ستونه با Grid Layout Manger
    پیاده سازی لیست افقی
    پیاده سازی لیست های در هم ریخته Staggered Layout Manager
    معرفی ItemViewType
    معرفی تابع getItemViewType
    ساختن چندین ViewHolder برای RecyclerView.Adapter
    معرفی و استفاده از ScrollView
    معرفی SeekBar
    اینترفیس onSeekBarChangeListener
    CardView
    گذاشتن آیتم های RecyclerView درون CardView
    پارامتر fromUser
    پارامتر progress
    متد SetPorgress
    متد SetSecondaryProgress
    ایجاد Adapter برای ViewPager
    متصل کردن Adapter به ViewPager

 

جلسه 24 :

    Shared Preference
    معرفی انواع راه های ذخیره سازی داده در اندروید
    SharedPreference چیست؟
    آشنایی با ساختار SharedPref
    درخواست ایجاد SharedPref
    اضافه کردن مقدار به SharedPref
    ذخیره مقادیر مختلف در Sharedpref
    دریافت مقادیر از Sharedpref
    ساخت صفحه تنظیمات با ذخیره سازی آخرین تغییرات توسط کاربر
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 25 :

    مقدمه . بررسی اجمالی کل دوره . بررسی پروژه های انجام شده در طول دوره
    Auto Complete
    پیاده سازی Auto Complete
    حالت های مختلف Auto Complete
    کاربردهای Auto Complete

 

جلسه 26 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش سوم
    ساخت تولبار اختصاصی و منوی کشویی با استفاده از ریسایکلر ویو
    کار با کتابخانه های کاربردی در طراحی متریل دیزاین
    معرفی کتابخانه CircleImageView برای عکس های دایره ای شکل
    ساخت Toolbar بر اساس متریال دیزاین
    ایجاد منوی Material با Navigation View
    معرفی AppbarLayout
    اضافه کردن انیمیشن Ripple به View های مختلف در اندروید

 

جلسه 27 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش چهارم
    ساخت انواع دیالوگ های حرفه ای به سبک متریال دیزاین در اندروید استودیو
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 28 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش پنجم
    Theme چیست؟
    Style چیست؟
    معرفی فایل styles.xml
    مفهوم Parent در Style
    اضافه کردن استایل برای View های مختلف
    ست کردن استایل برای View های مختلف
    Styleهای مختلف برای ورژن های اندروید متفاوت
    معرفی Andrid design support library
    استفاده از Andrid design supprt library برای پیاده سازی رابط کاربری بر اساس Material Design
    تغییر تم برنامه و ذخیره سازی توسط sharedpreference برای نگهداری آخرین تغییرات کاربر

 

جلسه 29 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش ششم
    ساخت floating action menu حرفه ای به سبک متریال دیزاین
    معرفی Navigation View
    ایجاد NavigationView
    ایجاد NavigationHeader
    معرفی VectorCompatDrawable
    معرفی عملکرد VectorCompatDrawable

 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

جلسه 30 :

    طراحی متریال دیزاین – بخش هفتم
    ساخت buttom bar حرفه ای به سبک متریال دیزاین و اتصال منوهای آن به فرگمنت های مختلف
    معرفی صفت SrcCompat
    CollapsingToolbarLayout
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 31 :

    آموزش سرور – بخش اول
    معرفی کتابخانه والی
    ارسال حرفه ای ایمیل با volley
    کدنویسی سمت سرور (با دستورات php)
    کدنویسی سمت اندروید

 

جلسه 32 :

    USSD
    ایجاد کدهای USSD در اندروید
    آموزش اضافه کردن پرمیژن های مختلف
    کاربرد کدهای USSD
    استفاده از کدهای USSD در اپلیکیشن های خدماتی

 

جلسه 33 :

    آموزش سرور – بخش دوم
    ساختار جیسون
    معرفی نرم افزارهای مورد نیاز(زمپ.ویژوال استودیو کد و غیره)
    JSON چیست؟
    JSON Objct
    JSON key
    JSON value
    ایجاد JSONObjct
    قراردادن Value در JSON Objct
    گرفتن Value از JSON Objct
    JSON Array
    ایجاد JSON Objct
    قرارد دادن Value در JSON Array
    قرار دادن JSON Objct در JSON Array
    گرفتن JSON Objct ها از JSON Array
    گرفتن Value از JSON Array

 

جلسه 34 :

    آموزش سرور – بخش سوم
    شروع پروژه حرفه ای لاگین و ثبت نام در اندروید
    طراحی صفحه ثبت نام
    ساخت دیتابیس مربوطه
    لوکال هاست

 

جلسه 35 :

    آموزش سرور – بخش چهارم
    دریافت اطلاعات از وب سایت و سرور راه دور با کتابخانه گوگل (Vlley)
    کدنویسی سمت سرور و اندروید برای ذخیره اطلاعات کاربر جدید در دیتابیس

 

جلسه 36 :

    آموزش سرور – بخش پنجم
    طراحی صفحه ورود
    کدنویسی سمت سرور و اندروید برای لاگین کردن کاربر با اطلاعات ثبت شده

 

جلسه 37 :

    آموزش سرور – بخش ششم
    پیاده سازی سشن (Session)در اندروید
    لاگین و لاگ اوت و ذخیره وضعیت آن برای دفعات بعدی مانند تلگرام و واتس آپ

 

جلسه 38 :

    آموزش سرور – بخش هفتم
    ویرایش اطلاعات و ذخیره در دیتابیس(بخش اول)

 

جلسه 39 :

    آموزش سرور – بخش هشتم
    ویرایش اطلاعات و ذخیره در دیتابیس(بخش دوم)

 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

جلسه 40 :

    آموزش سرور – بخش نهم
    خواندن اطلاعات از حافظه گوشی و آپلود عکس روی سرور(بخش اول)
    کار با مموری گوشی
    دستیابی به حافظه خارجی گوشی در اندروید
    گرفتن پرمیژن های مختلف برای کار با حافظه گوشی
    آپلود فایل رو هاست
    خواندن فایل
    نوشتن روی فایل

 

جلسه 41 :

    آموزش سرور – بخش دهم
    خواندن اطلاعات از حافظه گوشی و آپلود عکس روی سرور(بخش دوم)
    آموزش کامل کار با فایل ها
    ExternalStorage
    چه زمانی از ExternalStorage استفاده کنیم؟
    ذخیره فایل در ExternalStorage
    خواندن فایل از ExternalStorage
    آموزش کامل آپلود فایل روی سرور

 

جلسه 42 :

    Sqlite
    آشنایی با تجهیزات ذخیره سازی اندروید
    FileStorage
    ContentProviders
    CloudStrage
    پایگاه داده چیست؟
    معرفی پایگاه داده رابطه ای
    معرفی پایگاه داده اندروید(Sqlite Database)
    مزایا و معایب Sqlite
    ایجاد پایگاه داده محلی
    ایجاد و حذف جدول
    افزودن و حذف سطر از جدول
    به روز کردن سطری دلخواه در جدول
    پیاده سازی تمامی دستورات sqlite
    ساخت پروژه دفترچه تلفن

 

جلسه 43 :

    آموزش ساخت اسپلش اسکرین
    بک گراند متحرک برای اسپلش اسکرین
    ایجاد تصاویر متحرک در اسپلش اسکرین
    گذاشتن موزیک و صدا در صفحه اسپلش اسکرین
    کار با تایمر در اندروید
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 44 :

    Broadcast Receiver
    آموزش کامل Broadcast Receiver در اندروید
    بررسی وضعیت اتصال اینترنت گوشی در برنامه

 

جلسه 45 و جلسه 46 :

    پخش صدا ، موزیک و فیلم در اندروید
    ساخت موزیک پلیر حرفه ای
    ساخت ویدیو پلیر حرفه ای
    معرفی MediaPlayer برای پخش موزیک و ویدیو
    متد MediaPlayer.create
    متد setDataSource برای مشخص کردن محل موزیک
    اینترفیس OnPrepareListener
    متد prepareAsync برای آماده سازی موزیک
    متد prepare
    اینترفیس OnCompletionListener
    متد getCurrentPosition برای گرفتن ثانیه جاری موزیک
    متد getDuration برای گرفتن طول موزیک
    متد SeekT برای جابه جایی زمان محل پخش موزیک
    معرفی VideView ، کلاسی برای پخش ویدیو
    متد setVideUri
    متد setVidePath
    متد getDuration
    متد getCurrentDuration
    متد getBufferPercentage
    متد SeekTo
    اینترفیس OnPrepareListener
    آموزش نمایش مقدر بافر شده ی Vide در SeekBar
    آموزش تمام صفحه کردن (FullScreen) ویدیو
    آموزش ایجاد مدیا کنترلر سفارشی

 09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

جلسه 47 :

    آموزش کار با سنسورها در اندروید استودیو
    آموزش کار با سخت افزار
    سنسور نور (LIGHTSensor)
    کار با پارامترهای سنسور نور
    سنسور شتاب سنج (ACCELEROMETERTSensor)
    کار با پارامترهای سنسور شتاب سنج
    تغییرات پارامترهای گوشی هنگام تغییر جهت در فضای 3 بعدی
    آموزش نصب و اجرای برنامه روی گوشی واقعی
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 48 :

    ImageSwither
    آموزش کار با ImageSwither
    ساخت گالری تصاویر

 

جلسه 49 :

    آموزش سرور – بخش یازدهم
    ساخت اپلیکیشن خبری (کدنویسی سمت سرور)
    آموزش کامل کار با ادیتور phpstorm
    آموزش کامل ساخت دیتابیس با دستورات php
    ایجاد تابع در php
    کار با توابع در php
    ایجاد کلاس در php
    کار با کلاس ها در php
    کار با دستورات مختلف در php
    ارسال داده به سمت سرور
    دریافت دیتا از سمت سرور
    ایجاد ساختار جیسون در php
    فرمت بندی تاریخ در php
    ایجاد فرم برای ارسال دیتا به سمت سرور
    نمایش اطلاعات دریافتی در مرورگر با فرمت جیسون

 

جلسه 50 :

    آموزش سرور – بخش دوازدهم
    ساخت اپلیکیشن خبری (کدنویسی سمت اندروید)
    Api چیست؟
    انواع Http Requests
    Http post request
    Http get request
    Volley چیست؟
    JSONObjctRequest
    JSONArrayRequest
    RequestQueue چیست؟
    آموزش اضافه کردن Request به RequestQueue
    RetryPolicy چیست؟
    ست کردن RetryPolicy روی Request
    متصل شدن به سرور
    ارسال و دریافت اطلاعات از سرور
    آموزش کامل کار با کتابخانه پیکاسو (ورژن قدیمی)
    آموزش کامل کار با کتابخانه پیکاسو (ورژن جدید)

 

جلسه 51 :

    تشخیص متن در اندروید استودیو
    تشخیص گفتار در اندروید استودیو
    پردازش متن و گفتار
    آموزش کامل کار با میکروفون گوشی
    ضبط صدا و تبدیل آن به متن در اندروید و برعکس

 

جلسه 52 :

    نوتیفیکیشن ها در اندروید استودیو – بخش اول
    ایجاد و مدیریت اعلان ها (نوتیفیکشن) در اندروید
    اعلان یا Notification چیست؟
    ایجاد نوتیفیکیشن با NotificationCompatBuilder
    معرفی توابع مهم
    ایجاد نوتیفیکیشن های دارای متن طولانی با BigTextStyle
    سازگار سازی آیکن نوتیفیکیشن با نسخه lollipop
    کار با نوتیفیکیشن ها و تغییرات آنها در ورژن جدید اندروید استودیو
    معرفی کلاس NotificationManagerCompat
    نمایش نوتیفیکیشن با تابع notify
    آموزش کامل ایجاد Channel ID

 

جلسه 53 :

    نوتیفیکیشن ها در اندروید استودیو – بخش دوم
    نوتیفیکیشن متن بزرگ
    نوتیفیکیشن 2 تایی
    نوتیفیکیشن حاوی عکس
    نوتیفیکیشن شامل Inbox
    نوتیفیکیشن به صورت لیست مانند نمایش پیام های دریافتی واتس آپ و تلگرام
    نمایش آیکون در نوتیفیکیشن
    ایجاد ویبره برای زمان اعلان با مدت زمان مشخص
    نوتیفیکیشن برای دانلود و نمایش درصد پیشرفت

 

جلسه 54 :

    نوتیفیکیشن ها در اندروید استودیو – بخش سوم
    ایجاد نوتیفیکیشن سفارشی

 

جلسه 55 :
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
    Async Task
    معرفی Async Task
    معرفی HandlerThread
    پیاده سازی AsyncTask
    معرفی doInBackground
    معرفی preExecute
    معرفی onPostExecute

 

جلسه 56 :

    دانلود حرفه ای انواع فایل از سمت سرور و ذخیره روی گوشی با نشان دادن درصد پیشرفت دانلود
    آشنایی با دریافت و چک کردن permission ها از اندروید مارشملو به بعد
    چک کردن موجود بودن permission
    درخواست persmission از کاربر
    معرفی تابع onRequestPermissionsResult
    معرفی ProgressDialog
    معرفی پارامترهای Constructr
    پیاده سازی عنوان و متن در Progress Dialog
    معرفی مفهوم indeterminate
    تغییر استایل Porgress Dialog
    آپدیت کردن مقدار Progress
    معرفی Timer برای اجرا کردن تکه کد در زمان های مشخص
    معرفی کلاس TimerTask
    متد RunnUiThread
    معرفیonProgressUpdate

 

جلسه 57 :

    آموزش حرفه ای کار با کتابخانه ها (قسمت اول)
    کتابخانه یا Library چیست؟
    کتابخانه های معروف سایت گیت هاب
    کتابخانه های معروف سایت اندروید آرسنال
    دانلود کتابخانه و اضافه کردن فایل ها به پروژه
    معرفی کتابخانه ی App Intro برای ساخت راهنمای شروع کار برای کاربر
    معرفی کتابخانه Material ProgressBar برای ساخت ProgressBar متریال
    معرفی کتابخانه PhotoView برای نمایش عکس با قابلیت Zoom
    اضافه کردن کتابخانه از remote repsitry
    Module چیست؟
    مفهوم Dependency
    Remote repository چیست؟
    معرفی jCenter
    معرفی mavenCentral
    تفاوت های Gradle و Maven

 

جلسه 58 :

    آموزش حرفه ای کار با کتابخانه ها (قسمت دوم)
    ساخت حرفه ای کتابخانه و استفاده از آن در پروژه های مختلف
    آموزش ساخت کتابخانه اندرویدی (ایجاد کتابخانه ای شامل View های دارای فونت فارسی)
    آموزش ایجاد ماژول در اندروید استودیو
    معرفی فایل attrs و ایجاد آن برای ساختن صفت های سفارشی
    ایجاد Attribute های شخصی سازی شده برای کتابخانه
    معرفی تگ declare-styleable
    معرفی تگ attrs
    معرفی تگ enum
    آشنایی با کلاس TypedArray
    آشنایی با اینترفیس AttributeSet
    معرفی پارامتر های متد سازنده های Buttn, TextView, EditText, RadiButtn, CheckBx, SwitchCmpat
    ساختن فایل Xml برای کتابخانه
    معرفی تابع isEditMde
    اضافه کردن کتابخانه شخصی خودمان به پروژه
    معرفی متد recycle برای بازیافت کلاس TypedArray
    معرفی متد invalidate
    معرفی متد requestLayout
    معرفی ساختار try…finally

 
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
جلسه 59 :

    ویجت ها
    ایجاد ابزارک ها (Widgets) در اندروید
    ابزارک چیست؟
    RemteView چیست؟
    ابزارک ها چگونه کار می کنند؟
    آموزش ایجاد سریع Widget با اندروید استودیو
    چطور ابزارک را آپدیت کنیم؟
    ساخت انواع ویجت در اندروید
    ایجاد ویجت آب و هوا
    ایجاد کلاس Api Service برای دریافت اطلاعات آب و هوا از سمت سرور
    نمایش اطلاعات آب و هوا در ویجت پس از دریافت از سرور
    معرفی سایت های معروف ارائه دهنده اطلاعات آب و هوا مخصوص برنامه نویسان
    آموزش برنامه نویسی اندروید

 

جلسه 60 :

    رتروفیت (قسمت اول)
    ارتباط با سرور با کتابخانه رتروفیت (retrofit) – قسمت اول
    کار با هاست واقعی
    اتصال به هاست واقعی
    ایجاد دیتابیس روی هاست واقعی
    کدنویسی سمت سرور با php

 

جلسه 61 :

    رتروفیت (قسمت دوم)
    ارتباط با سرور با کتابخانه رتروفیت (retrofit) – قسمت دوم
    ارسال و دریافت دیتا با هاست واقعی و نمایش آن در اندروید
    مقایسه رتروفیت و والی
    کدنویسی سمت اندروید
    تمامی تکنیک های کار با کتابخانه رتروفیت

 

جلسه 62 :

    RXJava
    RXandroid
    آموزش کامل RXJava در اندروید
    ایجاد کلاس مربوط به اندروید
    تکنیک های کار با RXJava در اندروید

 

جلسه 63 :

    معماری MVP (قسمت اول)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت اول)
    بررسی لایه های مختلف معماری MVP
    معرفی اجمالی پروژه حرفه ای انجام شده در طول دوره
    ساخت دیتابیس
    کدنویسی سمت سرور با php
    افزودن کتابخانه های مورد نیاز برای این پروژه
    ایجاد پکیج های مورد نظر برای لایه های MVP

 

جلسه 64 :

    معماری MVP (قسمت دوم)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت دوم)

 

جلسه 65 :

    معماری MVP (قسمت سوم)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت سوم)

 

جلسه 66 :

    معماری MVP (قسمت چهارم)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت چهارم)

 

جلسه 67:

    معماری MVP (قسمت پنجم)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت پنجم)

 

جلسه 68:

    معماری MVP (قسمت ششم)
    آموزش معماری MVP با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت ششم)

 

جلسه 69:

    معماری MVVM (قسمت اول)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت اول)
    بررسی ساختار و لایه های معماری MVVM
    مقایسه معماری MVVM و معماری MVP

 

جلسه 70:

    معماری MVVM (قسمت دوم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت دوم)

 

جلسه 71:

    معماری MVVM (قسمت سوم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت سوم)

 
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
جلسه 72 :

    معماری MVVM (قسمت چهارم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت چهارم)

 

جلسه 73 :

    معماری MVVM (قسمت پنجم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت پنجم)

 

جلسه 74 :

    معماری MVVM (قسمت ششم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت ششم)

 

جلسه 75 :

    معماری MVVM (قسمت هفتم)
    آموزش معماری MVVM با ایجاد یک پروژه حرفه ای (قسمت هفتم)

 

جلسه 76 :

    انتشار و فروش اپ در مارکت های مختلف
    گرفتن خروجی از برنامه
    اقدامات لازم قبل از انتشار اپ (امن سازی و تست نرم افزاری)
    Proguard چیست؟
    آشنایی با Proguard
    bofuscate کردن کدها با Proguard
    بهینه سازی کدها و کم حجم کردن فایل نهایی با Proguard
    جدا سازی فایل های استفاده نشده از پروژه
    ایجاد فایل Apk در حالت Release mde
    ساختن keystore
    ایجاد فایل apk آماده ی انتشار
    راه حل های حل خطای Blocked by Play Protect
    انتشار برنامه در مارکت های اندروید
    انتشار در کافه بازار
    انتشار در مایکت
    انتشار در گوگل پلی
    صحبت های آخر و جمع بندی
پروژه‌های موبایل (Android-Windows-IOS)


دپارتمان تولید نرم افزارهای موبایل دانشیاران شریف علاوه بر ارائه انواع نرم افزارهای اندروید، ویندوز و IOS به کاربران خود، مشاوره های فنی در زمینه این فناوریها نیز ارایه می‌کند که نهایتا باعث تولید نرم افزارهای موبایل با کیفیت و قرار گرفتن آنها در چرخه کسب و کار صحیج و نهایتا سودآوری مناسب منجر می شود. این مشاوره ها که حاصل سوابق چندساله و موفق در زمینه طراحی و تولید بیش از 400 پروژه نرم افزاری موبایل برای شرکت‌ها و سازمانهای مختلف است ، باعث موفقیت و پیشی گرفتن یک سازمان در عرصه رقابت با رقبای خود خواهد بود. همراه و همگام بودن با فناوریهای روز از جمله اصلی‌ترین دغدغه های سازمان‌های مختلف است که همیشه ملاحظاتی دررابطه با میزان موفقیت آنها وجود دارد. در صورتیکه اگر استفاده از فناوریهای روز را با برنامه ریزی و هدفمند دنبال کنیم، قطعاً به موفقیت‌های بهتری می رسیم.09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
خصوصیات نرم افزارهای موبایل تولید شده توسط ما به شرح زیر هستند:
•  همگام بودن با آخرین تکنولوژی روز دنیا
•  افزایش راه های ارتباطی میان سازمانها و صاحبان مشاغل با مشتریان
•  هدفمند کردن سطوح دسترسی مشتریان به سازمانها و صاحبان مشاغل ، خدمات و محصولات
•  ارائه سرویس به شیوه ای متفاوت از یک کانال پیشرفته
•  افزایش وسعت جامعه بازار هدف و دست یابی به طیف عظیمی از مشتریان
•  افزایش توانایی در رقابت موثر با سایر رقبا و ذسترسی به موقعیتهای بالاتر
•  افزایش اعتبار نام تجاری (برند) بعلت گسترده شده پهنه محیط کاری سازمانها و صاحبان مشاغل
•  افزایش راه های معرفی سازمانها و صاحبان مشاغل ، محصولات و خدمات
•  در دسترس بودن همیشگی (24X7)
•  ایجاد تنوع در نحوه معرفی سازمانها و صاحبان مشاغل

دپارتمان موبایل دانشیاران شریف آمادکی تولید پروژه های موبایل در کلیه سطوح را دارد. تمامی امکانات سیستم عامل موبایل توسط برنامه نویسی قابل کنترل می باشد . لیست زیر بخشی از امکانات گوشی است که نرم افزارهای تولیدی ما می توانند در اختیار گرفته و کنترل کنند :
•  اتصال به سیستم رایانش ابری
•  ارتباط با پایگاه داده ها
•  کنترل سخت افزار GPS موقعیت یاب داخلی موبایل
•  کنترل دوربین عکاسی و فیلمبرداری گوشی
•  کنترل میکروفن , هدست و اسپیکر
•  استفاده از اینترنت GPRS
•  داده های مکالمات گوشی
•  انجام پیام رسانی ، ارسال و دریافت sms ، فعال شدن برنامه با پیامک
•  کار به حسگرهای داخلی موبایل
•  استفاده برنامه نویسی به زبان جاوا (در محیطهای Android SDK و Android Studio )
•  بهره گیری از شبکه wifi وای فای (وایرلس) و بلوتوث
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
حوزه های زیر، بخشی از فعالیتهای ما در زمینه تولید نرم افزارهای موبایل است :
•  نرم افزارهای تبلیغاتی
•  طراحی نسخه موبایل نرم افزارهای خبرخوان RSS وب سایتها
•  کنترل سخت افزارها و مدارات صنعتی بوسیله ی گوشی اندروید
•  طراحی نسخه موبایل فروشگاههای آنلاین
•  ربات تلگرام
•  نرم افزارهای توزیع و فروش جهت شرکت های پخش
•  برنامه هایی با هدف انتشار در مارکت کافه بازار و دیگر کانالهای فروش نرم افزارهای موبایل
•  کتاب های الکترونیکی نسخه موبایل
•  اتوماسیون (اداری و صنعنی) تحت موبایل

بسته ها خدمات مختلفی را در زمینه های انجام پروژه های نرم افزاری ، راه اندازی شبکه و ارائه مشاوره در بخش فناوری اطلاعات ، بهینه سازی، پیاده سازی ابزارهای نرم افزاری وهوشمند سازی صنایع مختلف ارائه می دهد. این شرکت مفتخر است که با همت و تلاش بی وقفه خود و سابقه درخشان در زمینه ی تولید نرم افزار های مالی و اتوماسیون و طراحی و پیاده سازی سیستمهای اطلاعاتی ، پورتالهای تحت وب همواره رضایت مشترکین ارجمند ، فعالان عرصه های صنعت، تجارت و خدمات را به دست آورده است. این شرکت کلیه محصولات خود را تا ۲ سال ، ضمانت کامل کرده و تا۵ سال پشتیبانی می کند. شرکت راهکارهوشمندایرانیان ارائه کننده انواع خدمات اینترنتی در ایران میباشد .این شرکت با استفاده از تیمهای مجرب آماده ارائه انواع ابزارها و طراحی و پیاده سازی انواع برنامه های تحت وب و ویندوز میباشد. ارائه بسترهای مختلف سیستمهای تحت وب (ویندوز-لینوکس)، ابزار طراحی وب و مشاوره جهت امور مختلف برای طراحی وب از جمله خدمات این شرکت میباشد. شاید شما نیز مدتهاست در پی رسیدن به اعتبار و جایگاه مناسب جهانی خود هستید ، با کمک ما و با استفاده از خدمات ما این مسیر را در کوتاه ترین زمان ممکن طی خواهید نمود.
سایر خدمات
طراحی و پیاده سازی انواع وب سایت . طراحی پورتالهای تحت وب ، برنامه نویسی تحت وب ، طراحی و برنامه نویسی فروشگاههای اینترنتی سیستمهای CMS (Content Management System) سیستمهای
CRM(Customer Relation Management) . و طراحی گرافیکی وب سایت ها / طراحی انواع فلش / طراحی انواع بنر راه اندازی کامل وب سایت و پشتیبانی در رابطه با بروز رسانی اطلاعات وب سایت ها راه اندازی انواع پرتال خبری ، بانکداری ، دانشگاهی ، سازمانی ، شرکتی، شخصی. انجام پروژه های نرم افزاری شهرداری ها، آموزش پرورش وکلیه ارگان های دولتی وخصوصی، پروژه های تحت وب و ویندوز و شبکه ،پردازش تصویر و پروژه های هو09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.